Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
25-4-2018
Heren 1 speelt gelijk tegen de koploper!

Zondag 22 april speelde Heren 1 thuis een belangrijke pot tegen de nummer 1 van de poule: Rijnvliet Heren 1. 
Hieronder een verslag van de mooie wedstrijd:

Ze verzamelden een uur voor de wedstrijd, om nog maar eens te bespreken hoe de nummer 1 Rijnvliet bestreden moest gaan worden. Het zou een lastige opdracht worden om een kans te maken tegen de best hockeyende ploeg uit de competitie. De zijlijn stond vol met toeschouwers en vanaf het begin van de wedstrijd speelde Haaskamp scherp en gecontroleerd, waardoor het amper in de problemen kwam. Door de rust te bewaren in de opbouw verscheen Haaskamp meerdere malen gevaarlijk voor de goal van Rijnvliet, en dit leidde dan ook tot de 1-0 uit een strafcorner: via de schouder van de tegenstander pushte Damian Honders de bal binnen. Na het eerste kwart verloor Haaskamp de controle. Twee tegengoals waren het gevolg, wat zorgde voor een 1-2 ruststand.

Na rust hockeyde Haaskamp weer zoals in het eerste kwart: rustig aan de bal, en zelf het spel maken. De heren kwamen knap terug van een 1-2 achterstand: het werd 2-2 door een goal van Gijs Schiebroek na een prachtige aanval en mooie assist van Issam Amzir. Vlak voor het beginnen van het laatste kwart begon het hevig te hagelen. Na de bui stond het hele veld onder water, waarna de scheidsrechter besloot de wedstrijd te staken. Nu is het aan de KNHB wat er met het restant van de wedstrijd gaat gebeuren. In ieder geval kan Haaskamp trots zijn op het (voorlopige) gelijkspel. Zondag 13 mei speelt Haaskamp om 14:45 uit tegen Lelystad.

24-4-2018
Opzeggen Lidmaatschap

Heb je plannen om te stoppen met hockeyen? 
Natuurlijk vinden we het als club erg jammer als je ons gaat verlaten! Let er wel op dat opzeggen van het lidmaatschap dient plaats te vinden vóór 1 mei 2018. Opzeggingen worden alleen gehonoreerd indien deze per e-mail bij de ledenadministratie binnen komen. De ontvangst van je opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd. 


Let op: bij opzeggingen na 1 mei 2018 wordt je lidmaatschap automatisch verlengd tot het einde van het daar op volgende verenigingsjaar, met de daarbij behorende contributieverplichting!

10-4-2018
nieuwe Sponsors


Heb jij de nieuwe lesauto van onze sponsor autorijschool Wijs op Weg al zien rijden?

 

Binnenkort aan rijles toe? Maak dan zeker een afspraak voor een proefles bij Bert de Jonge van autorijschool 'Wijs op Weg'.

Meerdere Haaskampers zijn je al met succes voorgegaan.

 

Ook leuk om te weten, voor Haaskamp leden betaald 'Wijs op Weg' de aanvraagkosten van je rijbewijs aan de gemeente!


---------------------------------------------------------------------------------------€ 1.000,- clubbonus voor HC de Haaskamp

bij aanschaf van een nieuwe Volvo bij Reede Amerongen!
Wat zijn we ontzettend trots om te mogen melden dat Volvo Reede Amerongen Hockeyclub de Haaskamp voor de komende 5 jaar gaat sponsoren! Zij zullen hiermee één van onze belangrijkste sponsoren zijn. Heren 1 loopt al in hele mooie tenues gesponsord door Volvo Reede Amerongen en nog iets heel tofs: Bij aanschaf van een nieuwe Volvo via Volvo Reede Amerongen ontvangt de Haaskamp € 1.000 ,-clubbonus! En laat het nou net zo zijn dat er al twee auto's gekocht zijn..-----------------------------------------------------------------------------------------


Cafe Slijterij De Tram tekent sponsorcontract voor 5 jaar!

Gerard & Gerda Kruijer

_________________________________________________________________Franc Sluijs van Jumbo Amerongen tekent sponsorcontract voor 5 jaar!_________________________________________________________________________Haaskamp Dames 1 2017/2018 wordt gesponsord door 'Restaurant Bentinck'

Drostestraat 12, 3958 BK Amerongen