terug naar vorige pagina


MB2- Holestick MB2 : 5 - 0 
 

Zaterdag einde dag en Holestick komt op bezoek. Een team dat niet veel wint, maar wel taai is om van te winnen. Holestick begon direct vol op de aanval te spelen en traditioneel zijn de meiden van de MB2 niet direct vanuit de start wakker. Er ontsonden een paar hachelijke situaties voor het doel en maar liefst 5 strafcorners op rij voor de tegenstander. Keeper Line was bij de les en dus werd er geen schade opgelopen.

Na een tiental minuten begon de wedstrijd te kantelen en kwamen er steeds meer kansen voor Haaskamp en uiteindelijk werd er ietwat gelukkig gescoord uit een strafcorner. Het spel had zich inmiddels wel groetendeels verplaatst naar de helft van de tegenstander.

In de tweede helft kregen de meiden volledige controle. er kwam meer ruimte op het veld en de linies sloten beter aan. wat volgde was een goed half uur prachtig hockey met mooie onderscheppingen, geweldige combinaties en een aantal prachtige acties. Door het ontbreken van wat geluk en scherpte en een zeer goede keeper bij de tegenstander liet het tweede doelpunt nog wel even op zich wachten, maar uiteindelijk viel de bevrijdende goal.

Daarna was het voor coach en publiek alleen maar genieten van het spel en uiteindelijk volgde een ruime overwinning met 5-0. Echt een topwedstrijd om naar te kijken met kwaliteitshockey.