Corona-update 28-05-2021

14-5 Nieuws
Corona-update 28-05-2021
Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft de KNHB een update gedeeld met de versoepelingen. Check het gauw via deze link! 

Corona-update 14-05-2021
Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag kunnen we jullie het volgende melden. Let op: deze versoepelingen zijn nog wel onder voorbehoud, op 19 mei kunnen we jullie het definitieve antwoord geven.  
- Voor de volwassenen geldt dat zij met 30 mensen mogen trainen, nog wel op 1.5 meter afstand. 
- We weten nog niet goed of er weer ouders welkom zijn langs de lijn, de KNHB is nog bezig hun sportprotocol hierop aan te passen. Wordt vervolgd! 

Corona-update 13-01-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van gisterenavond willen we jullie nog een update geven met de belangrijkste aangepaste maatregelen. Deze aangepaste maatregelen komen mede voort uit de Britse mutatie van het Coronavirus. 
- Kom je uit het buitenland, dan ga je 10 dagen in quarantaine en neem je geen deel aan trainingen en wedstrijden. Let op: dit geldt ook voor kinderen <13 jaar!
- Zijn er klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts en/of benauwdheidsklachten? Dan blijf je thuis en neem je geen deel aan trainingen en wedstrijden. Let op: dit geldt ook voor kinderen <13 jaar!
- In tegenstelling tot de aangescherpte maatregel voor de jeugd op de middelbare scholen kunnen wij mededelen dat de jeugd van 13 t/m 17 jaar tijdens de trainingen/wedstrijden geen afstand hoeven te houden. 

Daarnaast zijn de Corona sportprotocollen aangescherpt. Dit betekent dat er een gezondheidscheck moet plaatsvinden voorafgaand aan de trainingen/onderlinge wedstrijden. Dit zal dus bij de mini's t/m de A-jeugd gecheckt worden. Wilt u thuis alvast de gezondheidscheck doen? Klik hier om te kijken welke vragen we uw kind zullen stellen. 

Iedere trainer zal per direct voorafgaand aan de training zijn/haar team een aantal vragen stellen. Mochten dan blijken dat er vragen met 'ja' beantwoord worden, mag er niet deelgenomen worden aan de training en moet het lid naar huis.
De aanwezige Corona coördinator zal in dat geval geïnformeerd worden; zodat er (eventueel in overleg met ouders) kinderen op verantwoorde wijze terug naar huis gestuurd kunnen worden. 

De dagelijks aanwezig Corona coördinator worden gevraagd dezelfde gezondheidscheck te doen bij de aanwezige trainers/hulptrainers. 
 
14-5-2021 algemeen