Kom ook op ons hockeykamp in de herfstvakantie!

18-9 Nieuws

Hé hockeytopper: heb jij ook zin om in de herfstvakantie te hockeyen?


Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden? En ben je tussen de 5 en 13 jaar? Dan ben je bij HC De Haaskamp aan het juiste adres! Doe mee met het 3-daagse hockey en fun kamp dat Matchplay Hockey voor jou organiseert. Hockey en Fun kamp (3 dagen, 5 - 13 jaar)

Na het succes van voorgaande edities organiseert Matchplay Hockey in de herfstvakantie wederom een 3-daagse hockeykamp! Tijdens het kamp train je in een groep met kinderen van jouw leeftijdscategorie. We maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar).

Wat ga je doen?

In de ochtend en voormiddag krijg je trainingen in kleine groepen op je eigen niveau en in de namiddag zijn er uitdagende hockey-gerelateerde recreatieve activiteiten. We gaan je slagsnelheid meten, je gaat de uitdaging aan met de hockey-estafettes, we verbeteren je technische vaardigheden en je krijgt tips en tricks! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena. En misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! 

Als klap op de vuurpijl komt er tijdens het kamp een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Natuurlijk ontvang je het felbegeerde Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Het programma duurt van 09.30 tot 16.30 uur. Mocht je eerder moeten worden gebracht, zullen we in overleg maatwerk leveren.  

No play no pay!

Wij houden nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de KNHB in de gaten. Je betaalt pas als het kamp definitief doorgaat. Mocht het kamp niet doorgaan door toedoen van de maatregelen van het RIVM en de KNHB, dan vervalt dus de betalingsverplichting.

Wanneer is het en wat kost het?

 Datum van het HC De Haaskamp hockeykamp in de herfstvakantie:

·          herfstvakantie: 19 - 21 oktober 2020  Hockey & Fun è €175,­ per persoon

 
18-9-2020 algemeen