In memoriam Henk Linders

2-5 Nieuws

Treurig nieuws: op 24 april is de oprichter van de Haaskamp, oud-voorzitter en erelid Henk Linders overleden. Hij heeft eind 1971, samen met Meindert Bonnema en Thijs van Loon onze club opgericht en de eerste 8 jaar leiding gegeven als voorzitter van het bestuur. Henk was een zeer betrokken persoon, die heel erg veel voor de club heeft gedaan. Naast voorzitter, deed hij veel andere taken: wedstrijdsecretariaat, scheidsrechterscommissie, het clubblad maken, toernooien organiseren, leden en sponsors werven en fluiten en spelen in het weekend natuurlijk.

15 mei 1976 was een grote dag voor Henk, toen namen we afscheid van de bouwkeet en de opening van het nieuwe clubhuis, waar we nog steeds gebruik van maken. Door zijn aanstekelijke enthousiasme werden hele families lid van de Haaskamp en waren er veel vrijwilligers actief om de club te laten groeien en beter te organiseren.

Henk werd ook beroemd om de grote senior-toernooien, die hij organiseerde waarbij ook veel buitenlandse hockeyteams een bezoek brachten aan Amerongen. Hij nam zijn eigen caravan mee naar het veld, van waaruit hij als omroeper de wedstrijden aankondigde.

We mogen met z’n allen heel dankbaar zijn wat Henk Linders heeft gedaan voor onze club! We wensen Riet, Kimo & Joanne, Jan en de kleinkinderen heel veel sterkte de komende tijd. 

Bestuur Haaskamp

 
2-5-2020 algemeen