Corona en Zaalhockey

23-11 Nieuws

De zaaltrainingen vinden plaats in De Binder in Leersum en De Ploeg/Allemanswaard in Amerongen. Graag willen we nog even extra benadrukken dat wij verwachten dat iedereen die speelt en aanwezig is in de zaal zich houdt aan de huisregels en de Coronamaatregelen van de betreffende zaal, dus ook bij de zalen waar de competitiewedstrijden gespeeld gaan worden.

Bij de ingang van de sportzaal (tevens toegang kleedkamers) zal gecontroleerd worden op een geldig CTB en legitimatie. Zonder geldig CTB kunnen we helaas geen toegang verschaffen tot de sportzaal. Het Coronatoegangsbewijs is verplicht* voor:
- trainen en spelen van wedstrijden in de sporthal vanaf 18 jaar;
- toegang tot de horeca en het buitenterras vanaf 13 jaar.

* Coaches, trainers en noodzakelijke vrijwilligers/functionarissen (bv. zaalwacht / op- en afbouwers balken) zijn vrijgesteld van de CTB-verplichting om zo hun functie uit te kunnen voeren. Hebben zij hun taak afgerond, dan dienen zij de sportzaal te verlaten.

Als je klaar bent met sporten, is het niet de bedoeling om daarna als publiek bij een wedstrijd of training aanwezig te zijn.

Publiek, (rij)ouders en verzorgers zijn tijdens trainingen en wedstrijden niet toegestaan in de sportzaal. Bij de Binder en De Ploeg zijn de tribunes gesloten. Op vertoon van CTB kunnen zij wel tot 20:00 uur plaatsnemen in de horecagelegenheden van De Binder of De Proloog. (Let op: Bij de Binder is het niet toegestaan om voor de deuren die toegang hebben tot de zaal te gaan staan)

Als de richtlijnen veranderen dan wordt iedereen via Lisa en de website op de hoogte gesteld.


 
23-11-2021 algemeen