Zonnepanelen actie van Goforsunpower voor onze leden!

18-11 Nieuws Beste leden van Hockeyclub de Haaskamp, 

Wellicht is het u al opgevallen: Goforsunpower uit Rhenen heeft het clubhuis voorzien van zonnepanelen! Dit is een mooie stap voor de club naar een duurzame accommodatie. 

Vanaf aankomend seizoen zullen jullie Goforsunpower als nieuwe sponsor van H.C. de Haaskamp vaker op de club tegenkomen. Niet alleen op de jasjes van jongens A1, de borden langs de velden en de zonnepanelen op het clubhuis: ook hebben we dit seizoen exclusief voor alle leden een mooie actie! 

Wat houdt de zonnepanelen actie in? 
Wanneer u besluit zonnepanelen bij Goforsunpower aan te schaffen zullen wij € 250,00 inclusief btw aan de club sponsoren. Daarnaast ontvangt u het verzorgen van de btw-teruggave kosteloos. Om er zeker van te zijn dat wij dit eerlijk doen laat u deze brief pas zien na het krijgen van de offerte. 

Hoe werkt het? 
1. Vraag vrijblijvend een offerte bij Goforsunpower aan voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. 
2. Wij nemen contact met u op om de wensen en mogelijkheden betreft de plaatsing te bespreken en wanneer gewenst komen we bij u langs. 
3. Wij sturen u een op maat gemaakte offerte toe. 
4. Ge├»nteresseerd? Toon ons deze brief! Wij brengen vervolgens het verzorgen van de btwteruggave (ter waarde van € 30,00 excl. btw) in mindering en maken na plaatsing de donatie van € 250,00 incl. btw over aan H.C. de Haaskamp. 

Wanneer kan ik gebruik maken van de actie?
- Als de offerte is gebaseerd op het plaatsen van minimaal 10 zonnepanelen. 
- Als de adressering op deze brief overeenkomt met het adres waarvoor de offerte wordt aangevraagd. 

Gezond groet, Goforsunpower B.V. H.C. de Haaskamp


 
18-11-2021 algemeen