Corona update 18-11-2020

28-9 Nieuws

Corona-update 18-11-2020

Gisterenavond is na de persconferentie besloten dat er helaas nog steeds geen wedstrijden zullen worden gespeeld en dat er nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn bij zowel de trainingen als de wedstrijden. Daarentegen zijn we hard bezig om ook de senioren, in kleine groepjes, te laten hockeyen! We houden jullie hiervan op de hoogte! 

Corona-update 14-10-2020

Wat een pittige persconferentie was het gisterenavond! We zagen al aankomen dat teamsport voor iedereen > 18 jaar niet meer zou mogen, maar dat ook de wedstrijden nu zijn afgelast voor de jeugd hakte er toch wel even in bij ons. We realiseren ons dat er bedrijven zijn die veel harder worden getroffen door deze maatregel, we zijn dan ook meer dan blij dat onze jeugdleden nog gewoon kunnen trainen! In ieder geval worden voor de komende 4 weken alle (oefen)wedstrijden afgelast. 

Daarnaast zijn we al druk bezig om een plan te maken voor de komende zaterdagen! We willen namelijk heel graag dat we jullie lekker kunnen laten hockeyen op de zaterdagen! Er zijn al diverse leuke ideeën voorbij gekomen, bijvoorbeeld onderlinge wedstrijdjes, clinics etc.  Hou de berichtgeving in de gaten! Heb je een leuk idee? Mail ons dan! 


Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond 28 september moeten we helaas mededelen dat voor (in ieder geval) de komende 3 weken, ingaande vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur, er geen toeschouwers meer zijn toegestaan langs de lijn bij trainingen én wedstrijden. Daarnaast zal ook het clubhuis voor tenminste de komende 3 weken gesloten zijn. Tijdens de wedstrijden zijn maximaal 2 begeleiders toegestaan.

Wat betekent dit concreet nog meer voor ons?
- Fietsen/brommers/scooters worden (zoals al eerder gecommuniceerd) buiten het hek van de hockeyclub geparkeerd.
- De mini’s en de F-jes zullen door de trainer worden opgehaald en teruggebracht bij het hek van de hockeyclub na de training.

We zijn vinden het uiteraard ontzettend jammer dat we jullie niet meer langs de lijn kunnen verwelkomen, echter we begrijpen we dat er nieuwe maatregelen nodig zijn om het de verspreiding van het Coronavirus terug te dringen. We zijn al heel blij dat we mogen blijven hockeyen. Laten we met elkaar de schouder eronder zetten zodat we hopelijk gauw weer onze enthousiaste toeschouwers langs het veld mogen verwelkomen!

 
28-9-2020 algemeen