Eindfeest HC de Haaskamp: een dag om niet meer te vergeten!

28-6 Nieuws

Afgelopen zondag stond hét Haaskamp eindfeest op de planning, en wat was het een geslaagd feest!!! Op deze zonovergoten dag was er voor jong én oud van ├ílles te doen: op je buik door de ingezeepte buikschuifbaan, bubbelvoetbal, serviesschieten, op het springkussen voor de allerjongsten en een heuse shoot-out-competitie tegen onze topkeeper uit Jong Dames 1, Anne Ruijs!

 

Zelfs de wethouder Sport van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Chantal Broekhuis, kwam langs om de 4 kampioensteams meiden D1, meiden A2, Jong Dames 1 én Jong Dames 2 te huldigen!

 

Vlak voordat de borrel begon kondigde voorzitter Henk Honders aan af te zullen treden en zijn stokje over te dragen het huidige hoofd TC, Sanne Ruijs. Henk, ontzettend bedankt voor de jarenlange toewijding en tomeloze inzet voor onze mooie club! Voor deze inzet ben je met recht gekroond tot erelid van de Haaskamp! De functie van hoofd TC zal worden overgenomen door Berbeli Moleman. Berbeli welkom in het bestuur en Sanne succes in je nieuwe functie.

 

Wat was het een enorm feestelijke dag, met prachtig weer en superveel gezelligheid! Fantastisch georganiseerd door de activiteitencommissie samen met het jeugdbestuur. Absoluut voor herhaling vatbaar: dit is vanaf nu dé standaard formule voor elke seizoenafsluiting!

 

Namens het bestuur wensen we iedereen een hele fijne en goede vakantie toe! Tot volgend seizoen!

 
28-6-2020 algemeen