Teamindeling bekend!

2-6

De teamindeling van seizoen 2019 – 2020 is bekend! Via onderstaande links zijn alle spelers en teams uit de jeugd terug te vinden.

 

De teamindeling is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Bij het maken van de indeling heeft de Technische Commissie telkens de belangen van het kind, de teams, de club, visie én de richtlijnen van de KNHB in acht genomen. Voor het maken van de indelingen hebben wij de input gebruikt van de kinderen, coaches, trainers en observaties van de TC-leden. Wil je meer weten over de manier waarop wij de indelingen maken, klik dan hier.


Het maken van deze indeling was bepaald geen gemakkelijke opgave! Wij hopen echter van harte dat we recht hebben gedaan aan alle wensen, behoeftes en belangen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je vragen hebt over de plaatsing. Dat begrijpen we en daar scheppen we uiteraard graag de gelegenheid voor tijdens de inloopavond. Deze zal plaats vinden op de Haaskamp op woensdagavond 5 juni, vanaf 20.00 uur. Je bent hier van harte welkom!

 

De teamindeling zijn in te zien via onderstaande links: 

Jongens A, B, C, D

Jongens E, F

Meisjes A, B, C, D

Meisjes E, F

 

Let op: Het kan zo zijn dat er in de aanloop naar volgend seizoen nog verschuivingen plaatsvinden!

 

In de week van 10 t/m 14 juni zal er getraind worden in de samenstelling van de nieuwe teams. Meer informatie over het tijdstip, veld en de trainer volgt.

 

Deze teamindeling zegt niets over wie de coaches van de teams zullen worden. Dat vindt pas plaats in de volgende fase van de voorbereidingen naar volgend seizoen. Indien je als ouder interesse hebt om volgend jaar (weer) te coachen, geef dat dan door aan de TC. Alleen met een (schriftelijke of persoonlijke) aanmelding bij één van de TC-leden (Berbeli, Jeroen, Irwan, Henk of Sanne), of per mail aan [email protected], kom je in aanmerking voor een rol als coach.

 
2-6-2019 algemeen