NIEUW: Funkey hockey (leeftijd 3-4 jarigen) op HC de Haaskamp!

15-5 Nieuws Het is zover! 
Met ingang van woensdag 15 mei van 16.30-17.30 uur zal Floris Hermeler voor de Funkey's (leeftijd 3-4 jarigen) iedere woensdag training gaan verzorgen. 

Floris doet dit in samenwerking met Marlieke Muller (ouder van één van onze mini's en één van onze Funkey's) en onder leiding van Jongste Jeugd trainster Ellen Snoejing. 

We hebben als club gezien dat jongere broertjes en zusjes (de Funkey's) vaak langs de kant staan te wachten tot hun oudere broer of zus in de mini's (of andere teams) klaar zijn met trainen. In plaats van te wachten zijn ze nu van harte welkom tijdens de Funkey training, waar ze spelenderwijs diverse balsporten en spelletjes specifiek en op maat voor deze doelgroep krijgen aangeboden. Deelname is gratis. 

Om verzekeringstechnische redenen is alleen een eenmalige aanmelding/registratie onder vermelding van de voor- en achternaam van uw kind, uw adres en telefoonnummer noodzakelijk. Aanmelden kan (voorafgaand aan de Funkey training) via een appje naar 06-47111369, op het veld bij Floris, Ellen of Berbeli Molemann of door een mail te sturen naar [email protected] 
NB: makkelijk zittende kleding is raadzaam. Een bitje, stick en scheenbeschermers zijn (alleen bij de Funkey's) niet nodig. 

Tot woensdag! 
 
15-5-2020 Jongste Jeugd