Trimhockey

Trimhockey is de snelst groeiende tak binnen de hockeysport. Je leert op een leuke en ontspannen manier de beginselen van het hockeyen. Trimhockeyers komen op een vaste avond bij elkaar om te trainen. Bij de Haaskamp is dat iedere woensdagavond om 20:30 uur. Vanwege grote belangstelling is er nog een moment gecreƫerd, maandagavond om 20:30 uur.

Jong of oud, man of vrouw, ervaren of beginner? Het speelt allemaal samen en ieder kan op zijn eigen manier en niveau meedoen. De trainingen richten zich op verbeteren van de conditie, hockeytechnieken, samenspel, aanvallen en verdedigen en partijtje.

Trim-hockeyers trainen alleen op een doordeweekse avond en hebben geen competitieverplichtingen in het weekend. Wel wordt er soms een oefenwedstrijd gespeeld tegen trimmers van een andere hockeyclub uit de buurt.

Sporten en gezelligheid gaan goed samen bij De Haaskamp en veel trimmers hebben ook hun kinderen in de jeugd spelen en zijn/worden actief in de club. Veel trimmers waarderen om meer betrokken te zijn bij het hockeyspel en de verenigingsactiviteiten.

Heb je interesse? Proef de sfeer en doe mee met een paar trainingen! Meld je even aan bij [email protected]