sponsoringSponsoring

HC De Haaskamp is een groeiende club met ruim 300 leden. Het bestuur, commissies en een enthousiast team van trainers en begeleiders, werken hard aan een goede opbouw van het spelniveau vanaf de jongste jeugd tot aan de seniorenteams.

HC De Haaskamp streeft er naar om plezier en prestatie hand in hand te laten gaan. Om dit doel te kunnen bereiken heeft zij naast haar hoofdsponsor de team- en bordsponsors, hard nodig. Kwaliteit vraagt om aandacht maar uiteraard ook om financiële middelen.

Voor sponsors biedt de positieve (gezond, ontspanning, plezier en emotie) alsmede de sportieve uitstraling van sport in zijn algemeen en hockey in het bijzonder, een unieke vorm van communicatie. Zeker wanneer er ook nog een goede prestatie geleverd wordt.

HC de Haaskamp biedt diverse vormen van sponsoring aan:

 

 • - Reclameborden
 • - Kleding/Team sponsor
 • - Website
 • - Veldsponsor

 

In overleg zijn uiteraard ook andere creatieve vormen van sponsoring mogelijk. Hierover kunnen individuele afspraken worden gemaakt.


Reclameborden

Voor uw reclamebord langs het veld kunnen contracten worden afgesloten voor een periode van 3 of 5 jaar. Deze borden kennen een standaard afmeting van 600 X 3000 mm. Een bord wordt op rekening van de sponsor gemaakt en blijft tevens zijn eigendom. Indicatie voor de fabricage kosten van een reclamebord € 335,= excl. BTW.

De jaarlijkse sponsorbijdrage voor een reclame bord zijn:

 

 • - 3 jaar € 300,=
 • - 5 jaar € 250,=

 


Kleding-/Teamsponsor

Sponsor heeft de mogelijkheid om één of meerdere teams te sponsoren met kleding, truien, jassen en of trainingspakken. Zolang het te sponsoren kledingstuk geen onderdeel is van het officiële wedstrijdtenue volgens het kledingreglement, is de vorm, kleur etc. volledig vrij door de sponsor te kiezen. De sponsor draagt zelf zorg voor de aanschaf en bedrukking van het te sponsoren kledingstuk. Truien kunnen bijvoorbeeld eenvoudig en voordeling worden besteld viawww.Sweaterkoning.nl.Contracten worden afgesloten voor een periode van minimaal 1 jaar.

De jaarlijkse sponsorbijdrage voor kleding-/teamsponsoring zijn:

 

 • - Jongste jeugd € 100,=
 • - Junioren € 150,=
 • - Senioren € 175,=
 • - Heren/Dames 1 € 350,=

 


Website

De internetsite van HC de Haaskamp wordt zeer regelmatig bezocht door alle leden o.a. om te weten wanneer er gespeeld gaat worden. De website van HC de Haaskamp wordt ruim 20.000 keer per jaar bekeken! De Sponsor heeft de mogelijkheid zijn naam en/of logo te vermelden op de website van de Haaskamp, met een doorlink mogelijkheid naar de eigen website. Een banner met standaard formaat van 250 X 75 pixels wordt roulerend bovenaan iedere pagina getoond.

De jaarlijkse sponsorbijdrage voor een site banner is:

 

 • - Jaarlijks € 200,=

 


Veldsponsor

HC de Haaskamp beschikt over twee kunstgras velden. Veld 1 volledig voor onze vereniging en veld 2 gedeeld met de korfbal. Het is mogelijk om uw naam te verbinden aan één van deze velden. Hierbij bestaat de mogelijkheid om achter de goals (op veld 2 uitsluitend aan de linkerzijde) een windvanger te plaatsen met een formaat van ca. 10 x 2 meter. De naam die aan het veld is verbonden wordt ook vermeld in het speelschema op de internetsite (weekendinfo) en op het informatiebord bij het clubhuis waarop speelschema’s worden weergegeven.

De jaarlijkse sponsorbijdrage voor het sponsoren van een veld zal in nader overleg worden vastgesteld.


Inlichtingen

Voor meer informatie of nadere uitleg kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Wij zijn bereikbaar via onderstaande e-mailadres: [email protected].